Tallenna ilmainen sisältö ESPN:ltä

Home » Tallenna ilmainen sisältö ESPN:ltä

Suomessa on paljon urheiluharrastajia futisfaneista lätkä- ja formulafaneihin.

Suomen television urheilutarjonta saattaa kuitenkin tuntua hieman lattealta. Erilaisia urheilukanavia on paljon, mutta niiden katselun mahdollistavat TV-paketitovat usein varsin kalliita. Siksi monien onkin tyydyttävä katsomaan isoja otteluita ja tapahtumia televisiosta.

Jos kaipaat enemmän urheilua jokapäiväiseen elämääsi, voit tallentaa ilmaista urheilusisältöä ESPN:stä.

Mikä on ESPN?

ESPN on lyhenne sanoista ”Entertainment and Sports Programming Network”. Kyseessä on amerikkalainen televisiokanava, joka keskittyy pääasiassa urheilusisältöön. Kanava näyttää muun muassa live-otteluita, otteluiden uudelleenlähetyksiä, urheilu-uutisia, tilastoja, pelaajien päivityksiä ja paljon muuta. Se on jokaisen urheilufanin suosikkikanava ja keskeinen osa amerikkalaista urheilukulttuuria.

ESPN.com löydät myös artikkeleita ESPN The Magazine-lehdestä, fantasiapelejä sekä viimeisimmät huhut ja oivallukset urheilumaailmasta.

ESPN:n suoratoistopalvelu ESPN + tarjoaa alkuperäistä ja uutta ESPN-sisältöä, kuten kattavan valikoiman erilaisia urheiludokumentteja.

Tallenna ilmainen sisältö ESPN:ltä

Joten miten pääset ilmaiseen sisältöön ESPN:stä? Windows Audials Movie-ohjelmalla voit tallentaa ESPN-lähetyksiä täysin ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Aloittaminen on helppoa:

• Vaihe 1

Lataa Audials Movie. Kun olet ladannut ohjelman, avaa se ja valitse Video Streaming -osa.

• Vaihe 2

Napsauta otsikkoa ’ESPN’. Avaa espn.com joko Chrome- tai Firefox-selaimessa ja valitse tallennettava sovellus tai elokuva. Kun toistat videota, tallennus alkaa automaattisesti. Jos et pääse espn.com-sivustoon selaimen kautta, asenna NordVPN ja valitse yhdysvaltalainen IP-osoite saadaksesi pääsyn.

Varmista, että video toistetaan alkuperäisessä koossaan parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Voit seurata kuinka pitkälle nauhoitus on saavutettu ohjausikkunassa.

• Vaihe 3

Kun tallennus on valmis, video siirretään Audials-soittolistaan ​​näytön oikeassa reunassa. Video voidaan tallentaa MP4-, WMV-, AVI-, 3GP- tai muussa muodossa. Ohjelma merkitsee tiedoston itse.

Voit nyt toistaa videota Audialsissa tai toisessa ohjelmassa vetämällä tiedoston haluttuun ohjelmaan.

Audials-elokuvan käytön edut

Windows-ohjelman Audials Movie avulla saat rajoittamattoman pääsyn ESPN: n moniin urheilusisältöihin, joita et voi katsella tanskalaisilla kanavilla. Ohjelman käytöllä on useita etuja:

• Se on ilmainen ladata

• Sitä on helppo käyttää ja aloittaa

• Voit tallentaa lähetyksiä ja katsoa niitä milloin haluat

• Ohjelma voi tallentaa videosi useissa eri muodoissa, joten voit varmasti toistaa niitä

• Sinulla on mahdollisuus katsella amerikkalaisia ​​urheilutapahtumia, joita ei näytetä Tanskan televisiossa

• Audials Movie on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa

Lataa ohjelma heti, jotta pääset alkuun katsomaan suurimpia urheilutapahtumia, suuria otteluita, uutisia, dokumentteja ja muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2021 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme