Tallenna ilmainen sisältö ESPN:ltä

Suomessa on paljon urheiluharrastajia futisfaneista lätkä- ja formulafaneihin.

Suomen television urheilutarjonta saattaa kuitenkin tuntua hieman lattealta. Erilaisia urheilukanavia on paljon, mutta niiden katselun mahdollistavat TV-paketitovat usein varsin kalliita. Siksi monien onkin tyydyttävä katsomaan isoja otteluita ja tapahtumia televisiosta.

Jos kaipaat enemmän urheilua jokapäiväiseen elämääsi, voit tallentaa ilmaista urheilusisältöä ESPN:stä.

Mikä on ESPN?

ESPN on lyhenne sanoista ”Entertainment and Sports Programming Network”. Kyseessä on amerikkalainen televisiokanava, joka keskittyy pääasiassa urheilusisältöön. Kanava näyttää muun muassa live-otteluita, otteluiden uudelleenlähetyksiä, urheilu-uutisia, tilastoja, pelaajien päivityksiä ja paljon muuta. Se on jokaisen urheilufanin suosikkikanava ja keskeinen osa amerikkalaista urheilukulttuuria.

ESPN.com löydät myös artikkeleita ESPN The Magazine-lehdestä, fantasiapelejä sekä viimeisimmät huhut ja oivallukset urheilumaailmasta.

ESPN:n suoratoistopalvelu ESPN + tarjoaa alkuperäistä ja uutta ESPN-sisältöä, kuten kattavan valikoiman erilaisia urheiludokumentteja.

Tallenna ilmainen sisältö ESPN:ltä

Joten miten pääset ilmaiseen sisältöön ESPN:stä? Windows Audials Movie-ohjelmalla voit tallentaa ESPN-lähetyksiä täysin ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Aloittaminen on helppoa:

• Vaihe 1

Lataa Audials Movie. Kun olet ladannut ohjelman, avaa se ja valitse Video Streaming -osa.

• Vaihe 2

Napsauta otsikkoa ’ESPN’. Avaa espn.com joko Chrome- tai Firefox-selaimessa ja valitse tallennettava sovellus tai elokuva. Kun toistat videota, tallennus alkaa automaattisesti. Jos et pääse espn.com-sivustoon selaimen kautta, asenna NordVPN ja valitse yhdysvaltalainen IP-osoite saadaksesi pääsyn.

Varmista, että video toistetaan alkuperäisessä koossaan parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Voit seurata kuinka pitkälle nauhoitus on saavutettu ohjausikkunassa.

• Vaihe 3

Kun tallennus on valmis, video siirretään Audials-soittolistaan ​​näytön oikeassa reunassa. Video voidaan tallentaa MP4-, WMV-, AVI-, 3GP- tai muussa muodossa. Ohjelma merkitsee tiedoston itse.

Voit nyt toistaa videota Audialsissa tai toisessa ohjelmassa vetämällä tiedoston haluttuun ohjelmaan.

Audials-elokuvan käytön edut

Windows-ohjelman Audials Movie avulla saat rajoittamattoman pääsyn ESPN: n moniin urheilusisältöihin, joita et voi katsella tanskalaisilla kanavilla. Ohjelman käytöllä on useita etuja:

• Se on ilmainen ladata

• Sitä on helppo käyttää ja aloittaa

• Voit tallentaa lähetyksiä ja katsoa niitä milloin haluat

• Ohjelma voi tallentaa videosi useissa eri muodoissa, joten voit varmasti toistaa niitä

• Sinulla on mahdollisuus katsella amerikkalaisia ​​urheilutapahtumia, joita ei näytetä Tanskan televisiossa

• Audials Movie on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa

Lataa ohjelma heti, jotta pääset alkuun katsomaan suurimpia urheilutapahtumia, suuria otteluita, uutisia, dokumentteja ja muuta.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme