NordVPN tarjoaa VPN-palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat surffata netissä nimettömästi ja turvallisesti. Lisäksi heidän palvelunsa soveltuu hyvin myös suoratoistoon, pääsyn maantieteellisesti estettyyn sisältöön ja Torrenting / P2P:lle. Heidän suuri palvelinverkko (5800+ palvelinta) käyttää OpenVPN-protokollaa ja AES 256-bittistä salausta (kaksoissuojauksella), joka on alan standardi.

Olemme tehneet testin ja tarkastaneet NordVPN-palvelun. Alta löydät seitsemän syytä, miksi suosittelemme tämän VPN-ohjelmiston käyttöä.

NordVPN: Yleiskatsaus

  • Äärimmäisen helppokäyttöinen
  • Lokitiedostot
  • Ei tallenna lokitiedostoja
  • Sijainti 62 maassa
  • Yli 50000 palvelinta
  • Live Chat 24/7
  • P2P:n ja torrentien salliminen sallittu (korjattu viimeisimmässä versiossa)
  • Salaus / protokolla 256-bittinen AES / OpenVPN, IPSec ja IKEv2

NordVPN: Vahvat ominaisuudet ja lisäosat

Vaikka NordVPN:n liittymät ovat suhteellisen halpoja, ne tarjoavat myös todella hyviä ominaisuuksia, jotka näet alla.

• IP:n piilotus: Kyllä

• Netflix-yhteys: Kyllä

• Torrenting / P2P: Sallittu

• Mainosten estäjä

• Pääsy DoubleVPN-palvelimiin, jotka salaavat tietoja kahdesti

Palvelimet: yli 5800 nopeaa ja turvallista palvelinta 60 maassa

Suurin mahdollinen samanaikainen yhteys: 6

NordVPN:llä ei ole vain Windows-, Mac-, iOS-, Android-, Linux-, Android TV-, Chrome- ja Firefox-sovelluksia. Löydät heiltä myös yksityiskohtaiset yhteysartikkelit heille ja 40 muulle mobiili-käyttöjärjestelmälle, Raspberry Pi -laitteelle ja -reitittimelle. Mobiilikäyttäjille he tarjoavat jopa 7 päivän ilmaisen kokeiluversion.

Katkaisukytkin: NordVPN-ohjelmisto katkaisee yhteyden automaattisesti, jos VPN-yhteys katoaa, estää laitteen tai jos se estää tiettyjen ohjelmien pääsyn internetiin.

DNS-suojaus: Jos olet määrittänyt VPN-yhteyden manuaalisesti tai palauttanut Windowsin äskettäin, sinulla on todennäköisesti DNS-rikkomuksia. DNS-pyyntösi ovat silloin täysin suojaamattomia. NordVPN on kuitenkin toteuttanut toimenpiteitä, joiden avulla voit paremmin suojautua ja välttää rikkomuksia.

Syväverkko VPN:n kautta: NordVPN tarjoaa lisäsuojaa, jos haluat käydä syväverkossa (TOR-verkossa), haluat 100% suojauksen verkkotapahtumissa ja verkkopankeissa, tai ohjata liikenteen ensin VPN:n kautta ja lähettää se sitten reitittimeen.

SmartPlay: SmartPlay-tekniikka varmistaa, että sinulla on pääsy yli 400 maantieteellisesti rajoitettuun suoratoistopalveluun, kuten Netflix, Amazon Prime, Pandora, BBC ja niin edelleen. Koska yhä useammat VPN-palvelimet eivät pääse Netflixiin, tämä on älykäs ominaisuus.

OpenVPN (mukaan lukien tunnelointiprotokolla)

OpenVPN: n mukana tulee 256-AES-CBC, jossa on 2048-bittinen Diffie-Hellman-avain. Yleensä pidämme DH-toimintoa parempana kuin RSA-toimintoa, koska se on nopeampi. IOS- ja MacOS-asiakkaita salataan IKEv2 / IPsec-protokollan kautta; AES-256-GCM ja 3072-bittinen DH-avain.

Lyhyesti sanottuna NordVPN on mennyt all-in tietoturvaan ja käyttänyt paljon parempia salausalgoritmeja kuin liike-elämässä.

Kaksinkertainen tietoturva

Jos päätät ottaa tämän ominaisuuden käyttöön, NordVPN:n kaksoissalaus välittää tietosi kahden VPN-palvelimen kautta ennen kuin se saavuttaa haluamasi verkkosivuston tai sovelluksen. Kahden VPN-palvelimen yhteys salataan kahdesti chain-tekniikalla. Kaksoissalauksen lisäksi toinen VPN-palvelin ei tiedä alkuperäistä IP-osoitettasi. Kaikki yhteydet muodostetaan aina sekä UDP- että TCP-protokollien kautta. Tämä on yksinkertaisesti ylimääräinen suojausominaisuus. Kaksoistietoturvan ainoa haittapuoli on se, että nopeudet ovat pienemmät.

Et kuitenkaan todennäköisesti tarvitse kaksoistietoturvaa varsinkaan, jos käytät palvelua vain Torrent- ja Netflix-estoihin.

Ei tallenna lokeja

Jotkut VPN-palveluntarjoajat tallentavat lokeja, mutta sama ei päde NordVPN:ään. He kuitenkin tallentavat joitain vähemmän tärkeitä tietoja, kuten:

• Palvelutiedot

•Sähköpostiosoite

• Maksutiedot

Melkein kaikki VPN-palveluntarjoajat tallentavat yllä olevan kaltaisia tietoja, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä. Varsinkin, kun NordVPN: n maksuprosessit eivät ole sidoksissa pääyritykseen.

Toimii hyvin Torrentingissa ja Netflix USA:ssa

Koska NordVPN:llä on paljon palvelimia, ne toimivat hyvin Torrentingin kanssa, ja ne voivat myös ohittaa maantieteellisesti estetyn sisällön esim. Netflixissä. Minun on myönnettävä, että kaikki palvelimet eivät toimi Netflixin kanssa, koska sivusto tietää, kuinka Netflix yrittää hajottaa tiettyjä VPN:iin kuuluvia IP-osoitteita.

Tämän lisäksi Torrenting on myös turvallista ja nopeaa. NordVPN on luonut erityiset P2P-palvelimet, jotka on tarkoitettu yksinomaan pitämään Torrenting-toimintasi turvallisena ja yksityisenä. Voit käyttää P2P-palvelimia niiden sovelluksen ”Specialty”-luettelon kautta.

Vakaa ja nopea nopeus – keskimääräistä parempi

Kun teimme NordVPN:n nopeustestin, kävi ilmi, että heidän nopeutensa ovat huippujen joukossa. Mitataksemme, kuinka tehokas NordVPN todella on, teimme joukon nopeustestejä, ja vaikka jotkut ehdottomasti parhaista VPN-palveluista onnistuivat saavuttamaan 70 Mbps:n ja sitä korkeammat latausnopeudet, NordVPN tuli itse asiassa 74,15 Mbps:llä. Kaiken kaikkiaan NordVPN on nopea ja tehokas VPN-palveluntarjoaja.

Ei IP-aukkoja tai DNS-rikkomuksia

Joka kerta, kun testaamme VPN-verkkoja, teemme aina useita testejä varmistaaksemme, rikkovatko ne DNS- tai IP-osoitettamme. Jotta nämä testit olisivat tarkkoja, asetimme sijaintimme heidän Yhdysvaltain palvelimelleen, jota käytettiin DNS-rikkomusten tarkistamiseen viidessä eri paikassa:

• IPLeak.net

• Perfect-Privacy.com DNS- ja IP-vuototesti

• Browserleaks.com vuotoja varten WebRTC: stä

• IPC.ax

Kaiken kaikkiaan voit olla varma, että IP- ja DNS-tietosi eivät todennäköisesti koskaan vuoda, kun käytät NordVPN:ää.

Asiantunteva asiakastuki live-chatin kautta

NordVPN-palvelun asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai live-chatin kautta. Vaikka olemme testanneet erilaisia VPN-palveluntarjoajia, meillä on toisinaan kysymyksiä tai tarvitsemme teknistä tukea. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut VPN-käyttäjä, saatat joskus tarvita apua.

Kaikilla itseään kunnioittavilla VPN-palveluntarjoajilla tulisi olla foorumi, josta käyttäjät voivat löytää artikkeleita, oppaita ja informatiivisia artikkeleita live-chatin ja nopean sähköpostituen lisäksi. NordVPN: llä on sekä tehokas asiakastuki live-chatin kautta että tietokanta, jossa on yli 500 opasta ja artikkelia, joten löydät helposti ja nopeasti apua. Tämä on iso plus NordVPN:ssä.

Voimmeko suositella NordVPN:ää?

Kyllä, voimme erittäin suositella NordVPN:ää. Se on turvallinen ja nopea, ja työkalu on täynnä huippuluokan ominaisuuksia. Lisäksi NordVPN:llä on valtava palvelinpuisto, joka koostuu yli 5800 palvelimesta 60 eri maassa. Suorituskyky on vakaa ja nopea, ja tämä yhdistettynä erinomaiseen turvallisuuteen ja kykyyn estää maantieteelliset rajoitukset tekevät NordVPN: stä johtavan VPN-palvelun tarjoajan. Suosittelemme NordVPN:ää, jos etsit vakaata ja turvallista VPN:ää etkä halua tyhjentää lompakkosi koko sisältöä käyttääksesi sitä.

5,0 rating
Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme