Kuinka katsella Yhdysvaltojen Netflixiä VPN:n avulla

Netflix on suosittu suoratoistopalvelu, joka löytyy melkein kaikista maista. Netflix tarjoaa runsaasti elokuvia, TV-ohjelmia, sarjakuvia, dokumentteja ja monia muita ohjelmia.

Parasta Netflixissä on, että suoratoistat heidän sisältöään ja tarvitset siksi vain käyttäjätilin ja aktiivisen internet-yhteyden haluamasi sisällön katseluun. Voit katsella ohjelmia mm. tietokoneeltasi, PlayStationilta, Xboxilta tai tien päällä iPhonen, iPadin, Android-matkapuhelimen ja tablet-tietokoneen kanssa.

Päästäksesi Netflixiin sinun on luotava tili. Sinut todennäköisesti ohjataan maakohtaiselle rekisteröintisivulle. Pääsääntöisesti sinulla on pääsy vain Netflix-versioon, joka on mukautettu sijaintimaasi tai maantieteellisen alueen mukaan. Mutta jos haluat käyttää Netflixin amerikkalaista versiota, sinun on käytettävä VPN:ää. VPN-ratkaisu auttaa antamaan laitteellesi Yhdysvaltain IP-osoitteen, jotta voit katsella Yhdysvaltain Netflixistä löytyvää sisältöä.

Kuinka suoratoistaa Yhdysvaltojen Netflixiä

Jos haluat käyttää Yhdysvaltain Netflixiä laitteeltasi, sinun on asennettava VPN. Tässä ohjeet:

  1. Aloita rekisteröitymällä ExpressVPN:ään tämän linkin kautta. ExpressVPN:llä on Amerikassa paljon palvelimia, joiden avulla voit suoratoistaa Netflixin yhdysvaltalaista versiota.

2. Lataa ja asenna ExpressVPN laitteellesi.

3. Käynnistä ExpressVPN laitteellasi ja muodosta yhteys johonkin Yhdysvaltain VPN-palvelimista.

4. Kirjaudu sitten Netflix-tilillesi.

ExpressVPN:llä on alan nopeimmat VPN-palvelimet, mikä tarkoittaa, että suoratoistamasi sisällön nopeus ja laatu ovat huippuluokkaa. Sen lisäksi, että ExpressVPN antaa sinulle pääsyn Netflixin yhdysvaltalaisiin versioihin, ExpressVPN voi auttaa suoratoistamaan sisältöä muista Yhdysvaltain suoratoistopalveluista, kuten ESPN, Hulu, Amazon Video Prime, DAZN, ja HBO Go.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme