Radmin VPN

Radmin VPN

(Radmin VPN) (https://www.radmin-vpn.com/) on ilmainen VPN -ohjelmisto, jossa ei ole mitään piilotettuja kuluja. Sen käyttön on kaikille käyttäjille ilmaista koko ajan eikä ilmaisuutta ole piilotettu kokeilujaksoon tai vastaavaan. Mitään luottokorttitietoja ei myöskään kysytä missään vaiheessa, joten tällä saralla Radmin kilpailee todella ilmaisten VPN -ohjelmistojen kanssa.

VPN -ohjelmisto tarjoaa suojaa käyttäjälle

Kaikilla VPN -ohjelmistoilla on yksi ja sama tarkoitus: suojata käyttäjän arkaluontoisia tietoja ja pitää käyttäjä piilossa hakkereilta ja mainostajilta. Tämä tapahtuu salaamalla yhteys vahvalla salauksella ja IP-osoitteen muuttamisella, jolloin käyttäjää on lähes mahdoton seurata netissä.

Erityisen tarpeelliseksi VPN tulee julkisissa wifi-verkoissa, joissa suojaus on hyvin alhainen. Näitä verkkoja on esimerkiksi lentoasemilla, kahviloissa, kirjastossa ja monissa muissa vastaavissa paikoissa.

Mitä kaikkea Radmin VPN pitää sisällään?

Radmin VPN pitää sisällään kaikki VPN:lle vaaditut ominaisuudet aina salauksesta ja IP-osoitteen muuttamisesta lähtien. Muitakin hyviä ominaisuuksia ohjelmistosta löytyy ja näistä esimerkiksi kauko-ohjaus on yksi erittäin merkittävä ominaisuus.

Etenkin etätyöskentelyaikana tietoturva nousee merkittävään rooliin, kun töitä tehdään netissä. Silloin myös helposti käsitellään työssä joko asiakkaan tai yrityksen kannalta arkaluontoisia tietoja, jotka vääriin käsiin joutuessaan saattaisivat aiheuttaa paljon pahaa. Siksi on yrityksessä voitu katsoa, ettei etätyöskentely ole mahdollista.

Radmin VPN mahdollistaa etätyöskentelyn

Toisin kuin monet muut VPN -ohjelmistot, niin Radmin VPN mahdollistaa myös etänä pääsyn toimiston tiedostoihin ja yhteys pysyy salattuna. Näin ollen arkaluonteisten tietojenkin käsittely onnistuu etänä ja tietoturvaa vaarantamatta.

Radmin VPN:llä on mahdollista päästä myös sellaisille koneille, jotka ovat palomuurien takana. Tämä kuitenkin vaatii sen, että koneet on luokiteltu luotettaviksi, mutta tämä ei ole ongelma etätyöskentelyssä.

Nopea yhteys

Jotkut VPN -ohjelmistot vaikuttavat käytettävissä olevaan yhteyden nopeuteen ja usein nimenomaan hidastaen. Tämä voi vaikeuttaa netin käyttöä ja etenkin työskentelyä, kun nopeus ei vastaa sitä mihin olisi tarvetta. Radmin VPN takaa nopeudeksi 100 Mbs ja tämä yhteysnopeus on varsin kilpailukykyinen, kun puhutaan kuitenkin vahvasti salatusta ja suojatusta yhteydestä.

Helppo asentaa ja ylläpitää

Radmin VPN on helppo ladata ja käyttää. Sen asennus onnistuu muutamalla klikkauksella ja ylläpitokaan ei ole vaikeaa. Selkeytensä takia se onkin jo yli 6 miljoonan käyttäjän suosima VPN -ohjelmisto ja suosio kasvaa koko ajan lisää.

Ohjelmisto on myös vakaa ja luotettava, eikä käyttäjät ole havainneet siinä kaatuilua tai hidastumista ,vaikka sitä olisi aktiivisesti käytetty jo pidemmän aikaa yhtäjaksoisesti.

Radmin VPN kokonaisuutena

Kaiken kaikkiaan Radmin VPN:ää ei monipuolisuudessaan ja toiminnallisuudessaan uskoisi ilmiaseksi VPN -ohjelmistoksi. Silti se on ilmainen ja päihittää ominaisuuksillaan jopa monet maksulliset ohjelmistot. Ilmaisuudestaan huolimatta sen laadukkuudesta ei ole tingitty ja ohjelmisto taipuu moneen tarpeeseen.

Huomioitavaa kuitenkin on, että Radmin VPN on saatavilla vain Windows -koneille. Näin ollen Linux tai OS-koneet eivät pääse tämän ohjelmiston eduista nauttimaan. Yhtä lailla huomioitavaa on myös se, että Radmin VPN on niitä harvoja ohjelmistoja, jotka yhä ovat Windows 7:n yhteensopivia.

Kenelle Radmin VPN sopii parhaiten?

Radmin VPN sopii periaatteessa kenelle tahansa, mutta erityisen hyvin se sopii yrityskäyttöön, jossa paljon työskennellään Windows -koneilla ja tarvetta on työskennellä etänä.

Siinä missä monilla muilla VPN -ohjelmistoilla ei ole mahdollista päästä yrityksen toimistolla olevien koneiden tiedostoihin käsiksi, niin Radmin VPN:llä se onnistuu suojatusti ja turvallisesti. Näin ollen yrityksen arkaluontoisia tietoja ei tarvitse tallentaa pilvipalveluihin, jolloin ne saattaisivat olla herkemmin vaarassa tietomurroille.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme