Etsitkö sopivaa VPN:ää? ExpressVPN on monipuolinen, luotettava ja hyödyllisia ominaisuuksia sisältävä VPN, jonka avulla voit muun muassa suojella yksityisyyttäsi, saada asiantuntevaa apua nopeasti, ja valita 3000 eri palvelimen väliltä.

Alan asiantuntijat ovat arvioineet tämän palvelun täysin objektiivisesti, jotta voisit päättää, sopiiko tämä kyseinen VPN sinulle. Lue oheinen artikkeli ja selvitä, millaisia hyötyjä ja etuja ExpressVPN tarjoaa.

ExpressVPN: Yleistä

ExpressVPN on suosittu brittiläinen VPN-palvelujen tarjoaja, joka tarjoaa suuren, yli 3000 palvelimen verkon. Palvelimen verkko on jaettu 160 kaupunkiin 94 eri maassa. Euroopassa ja Yhdysvalloissa on paras kattavuus, mutta ExpressVPN:llä on myös monia sijainteja esimerkiksi Aasiassa ja useissa muissa maissa, joita muut palveluntarjoajat tarjoavat harvoin.

ExpressVPN toimittaa sovelluksia Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle, Linuxille ja muille alustoille. Palvelu tarjoaa myös manuaaliset asennusoppaat Apple TV:lle, Fire TV:lle, PlayStationille, ja Chromebookeille. Voit siis käyttää tätä VPN:ää monien eri laitteiden kanssa.

ExpressVPN omaa myös arvokkaita teknisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi internet-liikenne on suojattu palveluntarjoajan omilla DNS-palvelimilla. Edistyneet salaustekniikat estävät jopa edistyneimpien hakkereiden murtautumisyrityksiä. Älykkään jaetun tunnelijärjestelmän avulla voit hallita tarkalleen, mitkä sovellukset käyttävät VPN:ää ja mitkä taas toimivat tavallisen internet-yhteyden kautta. Tämä on erittäin hyödyllinen vaihtoehto, jos esimerkiksi huomaat, että jotkin sovellukset eivät toimi odotusten mukaisesti VPN:n kanssa.

Kuinka VPN suojaa yksityisyyttäsi?

Jokainen VPN väittää suojaavansa käyttäjiens yksityisyyden täydellisesti, mutta tämä ei ikävä kyllä ole aina totta ja monet palveluntarjoajat tallentavat edelleen erilaisia ​​tietoja käyttäjistään.

ExpressVPN korostaa, että käyttäjien yksityisyyttä suojellaan täydellisesti, vaikka he käyttäisivätkin VPN:ää. Palvelu käyttää 4096-bittistä SHA-512 RSA-varmennetta esimerkiksi AES-256 CBC:n kanssa salaamaan ohjauskanavaansa ja reaaliajassa muuttuvilta tiedoilta suojaavaa HMAC-ohjelmaansa (Hash Message Authentication Code).

DNS-tuki on toinen ExpressVPN:n parhaimmista puolista. Palveluntarjoajat eivät vain tarjoa DNS-vuotosuojausta estääkseen online-aktiviteettejasi koskevien tietojen lähettämistä: ne myös ylläpitävät omaa yksityistä, nollatietoista, 256-bittistä salattua DNS: ää omissa palvelimissaan. Tämä on suuri etu joihinkin pienempiin palveluntarjoajiin verrattuna. Pienemmät palveluntarjoajat voivat pahimmassa tapauksessa ohjata DNS-liikenteen OpenDNS:ään tai muuhun kolmannen osapuolen palveluun.

Ei liikennetietojen kirjaamista

Suurin osa VPN-sivustoista väittää verkkosivustollaan, että he eivät kerää lokeja, mutta yksityisyydensuojakäytännössä ei tyypillisesti tarkenneta tätä tarkemmin. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on vaikea saada varmuutta siitä, kerääkö yritys oikeasti lokeja vai ei.

ExpressVPN eroaa muista palveluntarjoajista, koska sen verkkosivuilta ei löydy lokien keräämiseen liittyviä tietoja. Kävijöiden on käytävä ominaisuussivulla saadaksesi lisätietoja yrityksen asemasta. Yritys ilmoittaa, että se ei koskaan kirjaa mitään liikennetietoja, DNS-kyselyjä tai mitään, jota voidaan käyttää asiakkaiden tunnistamiseen.

Jos napsautat ei-loki-lauseen vieressä olevaa linkkiä, sinut siirretään sivulle, joka kuvaa tarkemmin heidän kirjauskäytäntöään. Tässä korostetaan esimerkiksi, että palvelu ei tallenna lainkaan lokeja liikenteestä.

Parantamisen varaa on kuitenkin vielä, sillä yritys rekisteröi tosin jokaisen päivämäärän, jona olet käyttänyt palvelua. Se rekiasteröi myös valitsemasi palvelimen. Palvelu ei kuitenkaan tallenna määrittämääsi yhteysaikaa tai IP-osoitetta, mikä tarkoittaa, että näitä tietoja ei voida käyttää sinun jäljittämiseksi.

Maa, jossa yritys sijaitsee, ei ole osa 14 Eyes-tietojen jakamista koskevaa sopimusta, joka tunnetaan myös nimellä SIGINT Seniors Europe (SSEUR). Se ei myöskään ole osa mitään tiedustelunjakoa.

Todistaakseen, että yritys kertoo totuuden, PricewaterhouseCoopers on tarkistanut TrustedServer-tekniikan ja taustajärjestelmät varmistaakseen, että se täyttää asiakkaiden yksityisyyteen liittyvät lupauksensa. Yhteenvetoraportti on asiakkaiden vapaasti ladattavissa ja luettavissa.

Pääsetkö käyttämään Netflixiä ExpressVPN:n avulla?

VPN:n suuri etu on, että se voi antaa sinulle pääsyn useille maantieteellisesti estetyille sivustoille. Jos suosikkisivusi sallii vain suoratoiston vain Yhdysvalloissa, sinun on kirjauduttava sisään Yhdysvaltojen VPN-palvelimeen, jotta voit ohittaa eston.

Valitettavasti tämä ei aina ole niin yksinkertaista. Palveluntarjoajat, kuten Netflix, tietävät tarkalleen, mitä käyttäjät tekevät sääntöjen kiertämiseksi. Tästä johtuen Netflix päivittää jatkuvasti järjestelmäänsä yksittäisten VPN-verkkojen havaitsemiseksi ja estämiseksi.

ExpressVPN väittää, että he voivat poistaa Netflixin, BBC iPlayerin, Amazon Primen, Googlen, YouTuben ja monien muiden sivustojen eston. Erilaiset testit osoittavat, että tällä VPN:llä on todella mahdollista ohittaa Netflixin maantieteellisesti estetty sisältö.

Hyvä asiakaspalvelu

Kuten mikä tahansa muukin tekniikka, VPN voi käyttäytyä oudosti.

ExpressVPN:n käyttäjät löytävät pitkän luettelon vianmääritysoppaista, jotka kattavat joukon erilaisia ongelmia hitaasta nopeudesta katkenneiden yhteyksien diagnosointiin. Nämä artikkelit ovat selkeästi kirjoitettuja ja yleisen ottaen varsin helposti ymmärrettäviä.

Lisäksi saatavilla on useita asetuskohteita, jotka kattavat VPN:n yksityiskohtaisen asennuksen useille eri alustoille.

Voit käyttää palvelun hakukonetta, joka skannaa yli 250 artikkelia, löytääksesi vastauksen kysymykseesi. Syöttämällä avainsanoja sivustolle saat erittäin hyödyllistä sisältöä nopeasti. Jos sivusto ei voi auttaa, ExpressVPN:n tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden sähköpostitse ja live-chatin kautta. Vastausajat ovat yleensä lyhyitä. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN on todella hyvä valinta, jos haluat hyvän VPN:n, joka on avoin, luotettava ja joka tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Sinulla on valittavanasi kolme erilaista VPN-vaihtoehtoa.

4,0 rating
Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme