Cracklen suoratoisto VPN:n avulla

Crackle on Sony Picturesin omistama suoratoistopalvelu, joka on vuodesta 2007 lähtien tarjonnut suuren valikoiman elokuvia ja sarjoja. Palvelu sisältää ohjelmia sci-fi-draamoista urheiludokumentteihin. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Mitä tämä sitten maksaa? Crackle on ilmainen, mutta toistaiseksi Crackle on kuitenkin saatavana vain 21 maassa. Mutta ei huolta – virtuaalisen yksityisverkon, joka tunnetaan paremmin nimellä VPN, avulla palvelu voidaan suoratoistaa melko helposti.

Kuinka ladata

Sinulla on oltava VPN ennen kuin sinulla on edes mahdollisuus kirjautua sisään ja rekisteröityä käyttäjiksi Cracklessa.

  1. Osta tilaus VPN-palveluntarjoajalta. ExpressVPN tai NordVPN ovat suosituimpia Suomessa.

2. Lataa VPN. Palveluntarjoajalla tulisi olla verkkosivustollaan opas, joka opastaa sinut läpi.

3. Kun olet ladannut ja asentanut VPN:n, varmista, että se on aktivoitu laitteisiin, joita haluat käyttää. Ne toimivat usein sovellusten kautta, jotka on ladattavissa haluamillesi laitteille.

4. On tärkeää, että valitset yhdysvaltalaisen palvelimen katsellessasi Cracklea!

5. Mene Crackle.com-sivustoon ja kirjaudu käyttäjäksi.

Nyt voit kirjautua Crackleen ja suoratoistaa elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi. Huomaa kuitenkin, että syy siihen, että Crackle voi tehdä tämän ilmaiseksi, on näyttää mainoksia. Se on pieni hinta, joka maksetaan monta tuntia viihdettä, jota päivitetään ja laajennetaan kuukausittain.

VPN tarjoaa sinulle paljon enemmän sisältöä

VPN tarjoaa pääsyn muihinkin kuin suomalaisiin sivustoihin. Kun VPN piilottaa sijaintisi, avaat myös sisällön, jota ei muuten ole ollut saatavilla muissa Suomen medioissa, kuten musiikkia ja videoita YouTubessa sekä ulkomaisia ​​elokuvia ja sarjoja Netflixissä. VPN ei hidasta internetiäsi tai heikennä videoiden laatua. VPN on suunniteltu toimimaan internetin rinnalla ja tekemään liikenteestäsi turvallisempaa, kunhan käytät tervettä järkeä ja olet lukenut ja hyväksynyt palveluntarjoajan ehdot ennen VPN-palvelun ostamista.

Kuinka katsella DAZN: ää VPN: llä

Tiedätkö sen tunteen, kun olet oikein odottanut jotain tiettyä ottelua, mutta kun ottelun aika on vihdoin tullut, myöhästyt tai jopa unohdat koko ottelun? Voi olla, että olit jumissa liikenteessä tai seisoit jonossa supermarketissa. Pettymys on usein suuri.

Oikean suoratoistopalvelun avulla voit suoratoistaa urheilua niin, että voit katsella sitä missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

  1. Aloita rekisteröitymällä ExpressVPN:ään tämän linkin kautta. ExpressVPN:llä on laaja valikoima palvelimia Amerikassa ja Isossa-Britanniassa, joiden avulla voit suoratoistaa DAZN:ää.

2. Lataa ja asenna ExpressVPN laitteellesi.

3. Käynnistä ExpressVPN laitteellasi ja muodosta yhteys johonkin Yhdysvaltain tai Ison-Britannian VPN-palvelimista.

4. Kirjaudu sitten DAZN-tilille ja sinulla on nyt pääsy koko luetteloon DAZN:ltä.

Mikä on DAZN?

DAZN on suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin jo vuonna 2016. Palvelun perusidea on, että kaikki urheilufanit pystyvät katsomaan tärkeitä otteluita missä ja milloin tahansa. Otteluita voi myös katsella livenä DAZN:n kautta.

DAZN on yksi parhaista tavoista seurata esimerkiksi Mestariliigaa, koska sinulla on mahdollisuus katsella kaikkia otteluita. Suurin etu on, että voit katsella otteluita milloin vain. Joten jos haluat esimerkiksi muistella parhaita otteluita, sinulla on mahdollisuus katsella ne uudelleen.

Miksi käyttää VPN:ää?

Kun katsot DAZN:ää käyttämättä VPN:ää, saatat huomata, että siinä on joitain rajoituksia. Voit helposti kiertää nämä rajoitukset VPN:n avulla.

VPN-palvelu täydentää tilaustasi, joten voit nähdä enemmän ilman rajoituksia. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että VPN-palvelu ei korvaa DAZN-tilaustasi, joten sinulla on oltava aktiivinen tili.

Lataa ottelut DAZN: lta

Jos aiot matkustaa paikkaan, jossa ei ole internetiä, otteluiden katsominen voi olla vaikeaa. DAZN:n käyttämiseksi sinun on oltava yhteydessä internetiin, mutta DAZN:sta on myös mahdollista ladata otteluita, joita voit katsella offline-tilassa.

Ottelun lataaminen edellyttää ilmaista sovellusta nimeltä Audials. Kun olet saanut sen laitteellesi, voit ladata sen seuraavasti:

1. Asenna Audials samalle laitteelle, jossa sinulla on DAZN.

2. Napsauta ”Video streaming” ja valitse sitten DAZN. Tässä on opas, jossa on kaikki yksityiskohdat.

3. Avaa selaimessasi DAZN ja valitse ottelu, jonka haluat ladata.

4. Kun aloitat ottelun, varmista, että se näytetään parhaalla tarkkuudella.

5. Anna vain ottelun juosta, kun Audials tallentaa. Täällä voit valita, haluatko katsella vai ei.

6. Kun ottelu on tallennettu, löydät sen soittolistalta Audialsista.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme