CyberGhost VPN – nopea ja turvallinen yhteys

Koska tietoturvallisuus on nykyään erittäin tärkeää, on markkinoilla useita palveluntarjoajia, jotka pyrkivät tekemään verkkokokemuksestasi turvallisemman. CyberGhost VPN on palvelu, joka tarjoaa yksityisyyttä VPN-yhteyden kautta ja yritys on työskennellyt jo 15 vuotta tietoturvallisuuden parissa. Kun hakee itselleen sopivaa VPN-palvelua, pitää kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. Tässä artikkelissa selvitämmekin, onko CyberGhost VPN lupauksiensa arvoinen.

Nopeus ja turvallisuus prioriteettina

Sivustollaan CyberGhost VPN lupaa nopeaa ja turvallista palvelua. On kuitenkin tosiasia, että joskus lupauksista huolimatta VPN-palvelut eivät toimi täysin mutkattomasti. Koska palvelun kehittäjillä on 15 vuoden kokemus aiheesta, on silti todennäköistä, että on pystytty luomaan VPN-palvelu, joka toimii paremmin kuin jotkut uudemmista palveluista.

VPN-palveluiden tapauksessa on joskus ongelmana nimittäin se, että turvallisen ohjelmiston vuoksi palvelusta tulee myös hitaampi, sillä turvallisuuteen liittyviä ongelmia ei osata selvittää riittävän nopeasti. CyberGhost VPN –palvelu luo yhteyden serveriin muutamissa sekunneissa, jolloin hitaan palvelun kanssa ei ainakaan pitäisi olla ongelmia.

Sisältää VPN-palvelun perusominaisuudet ja enemmänkin

CyberGhost VPN sisältää kaikki VPN-palvelun perusominaisuudet, jotka myös ilmainen vpn voi tarjota. Ensinnäkin VPN-palvelun tavoitteena on se, että asiakas pääsee surffaamaan verkossa mahdollisimman yksityisesti ja turvallisesti ilman, että kukaan vakoilisi hänen toimiaan. CyberGhost VPN –palvelun kautta asiakas voi muodostaa suojatun yhteyden minkä tahansa maan serveriin.

CyberGhost VPN –palvelu on myös luotu niin, että asiakas voi yhdistää servereihin, jotka ovat erikoistuneet eri asioihin. Jos haluaa esimerkiksi striimata Netflix-palvelusta sarjoja, sitä varten löytyy erillinen serveri. Myös turvallisia latauksia ja yksityistä internetissä surffailua varten on olemassa täysin omat serverit. Näin on todennäköisempää, että VPN toimii nopeasti missä tahansa tilanteessa.

Toimii useilla eri laitteilla ja ohjelmistoilla

CyberGhost VPN –palvelu on suunniteltu toimimaan monilla erilaisilla laitteilla ja ohjelmistoilla, joten asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan, että ohjelmistosta ei olisi sopivaa versiota juuri hänen laitteelleen. Toki vanhemmilla laitteilla ja vanhoilla päivityksillä myöskään CyberGhost VPN –palvelu ei pysty toimimaan.

Kun asiakas hankkii tämän VPN-palvelun hän saa voi saada palvelun käyttöön jopa 7 eri laitteelle. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmiston voi ladata kaikille kotona oleville laitteille, jolloin voi olla varma siitä, että koko perhe pääsee selaamaan turvallisesti verkossa.

CyberGhost VPN tarjoukset ja hintalaatusuhde

Kun miettii, millaisen VPN-palvelun hankkisi omille laitteilleen, pitää tietenkin miettiä myös kyseisen palvelun hintaa. CyberGhost VPN –palvelulla on aika ajoin tarjouksia, joiden avulla uusien asiakkaiden ei tarvitse maksaa palvelusta ainakaan aluksi isoja summia. Juuri tällä hetkellä palvelun voi halutessaan saada kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi, jonka jälkeen kuukausittainen hinta on myöskin alennettu.

Normaalisti palvelu maksaa 11,99 € kuukaudessa, mutta sen voi saada huomattavasti halvemmalla, jos ostaa palvelun vuodeksi tai useaksi vuodeksi kerrallaan. Palvelu siis ei normaalihintaisenakaan ole mitenkään hurjan kallis, vaan sen hinta on täysin normaali verrattuna muihin VPN-palveluihin. Kun pohtii palvelun hinta-laatu-suhdetta, voi lukea, mitä muut ovat siitä ajatelleet. CyberGhost VPN on saanut useita hyviä arvosteluja, jotka heijastavat sen hyvää laatua. Toki todellisuudesta saa selvää vain kokeilemalla palvelua itse.

Yhteenveto

Mikäli etsii hyvälaatuista ja turvallista VPN-palvelua, CyberGhost VPN voi todennäköisesti tarjota asiakkailleen sitä, mitä he ovat hakemassa. Palvelu mahdollistaa yksityisen verkossa surffailun, turvalliset lataukset verkosta sekä ulkomaisten sarjojen striimauksen.

Ohjelmisto myös toimii useilla eri laitteilla ja sen serverit ovat erikoistuneet erilaisia tehtäviä varten. Toki kannattaa aina kokeilla ja vertailla erilaisia VPN-palveluita ennen kuin sitoutuu yhteen palveluntarjoajaan.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme