Kryptovaluutoissa turvallisuus ja yksityisyys ovat kriittisiä kysymyksiä. VPN tuo turvaa internetin käyttöön, joten onko kryptovaluutoista kiinnostuneen syytä käyttää VPN:ää? Kryptovaluutta oli epäilemättä yksi talouselämän suurimmista mielenkiinnon kohteista vuonna 2021. Joka vuosi suurempi ryhmä ihmisiä kiinnostuu kryptovaluuttoihin sijoittamisesta. Monet kuitenkin varoittelevat sijoittamasta kryptovaluuttoihin, koska niiden tulevaisuudesta ei ole mitään takuita.
VPN:llä lisää turvaa
Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) salaa käyttäjän verkkoliikenteen ja varmistaa, ettei edes palveluntarjoaja voi seurata, mitä tietokoneella tai laitteella tapahtuu. Myös henkilöllisyytesi pysyy paremmin salassa. VPN-yhteydet turvaavat ja suojaavat kryptovaluuttoihin liittyvää yksityisyyttä ja turvallisuutta. Bitcoin- ja muut kryptovaluuttatransaktiot eivät ole itse asiassa anonyymejä, vaan pikemminkin pseudonyymejä. Tämä tarkoittaa, että rahavirtojen seuraaminen on helppoa. Lisäksi kryptopörssi ja palveluntarjoaja tallentavat IP-osoitteen.
Kukaan ei periaatteessa kuitenkaan tiedä kuka olet, jos käytät VPN-yhteyttä. Hakkerit, hallitukset tai muut ulkopuoliset tahot eivät voi viedä rahojasi, koska he eivät tiedä, kenelle rahat kuuluvat, jos käytät VPN:ää. Niin sanotut yksityisyyskolikot ovat myös anonyymejä, joiden omistajia on hyvin vaikea selvittää.
NordVPN todennäköisesti paras
Markkinoilla on monia VPN-palveluja, joten parhaan ja luotettavan VPN-palvelun löytäminen voi olla vaikeaa. NordVPN on todennäköisesti Pohjoismaiden paras kryptovaluuttojen ystäville. Voit luottaa siihen, ettei kukaan muu kuin sinä pääse käsiksi tietoihisi heidän vankan tietoturvajärjestelmän ansiosta.
NordVPN:n kotipaikka on Panamassa, mikä tarkoittaa, että se ei ole monien vaativien lakien alainen. Toisin sanoen NordVPN:n ei tarvitse luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille missään olosuhteissa. NordVPN:n voi kaiken lisäksi ostaa Ethereumilla tai Bitcoineilla.
Cardano kiinnostaa sijoittajia
Cardano on kryptovaluutta, jota voidaan käyttää sijoituksena tai rahan siirtämiseen ja vastaanottamiseen. ADA toimii Cardanon lohkoketjussa, joka on hyvin ainutlaatuinen verkko. Se perustuu tiukkoihin tieteellisiin ja matemaattisiin käsitteisiin salaus- ja tekniikan asiantuntijoiden suunnittelemana. Cardanon lohkoketjua voidaan käyttää älykkäiden sopimusten, hajautettujen sovellusten ja protokollien rakentamiseen. Mahdollisuudella vaihtaa varoja välittömästi ja vaatimatonta maksua vastaan on useita käyttötarkoituksia kaupallisissa ja rahoitusalan ympäristöissä.
Cardano luo lohkoketjua sääntelyn mukaisesti tarjotakseen rahoituspalveluja kaikille sen sijaan, että se yrittäisi kiertää maailmanlaajuisia sääntelyviranomaisia. Cardano on kryptovaluutta- ja älysopimusalusta, jonka tavoitteena on mahdollistaa skaalautuvien ja turvallisten sovellusten kehittäminen.
Tavoitteena parantaa maailmaa
Cardanon lohkoketjussa käytetään proof-of-stake -konsensusmekanismia, jonka avulla visionäärit voivat luoda lohkoketjusovelluksia, joilla on maailmanlaajuinen, hyödyllinen vaikutus. Toisin kuin muut lohkoketjut, Cardano on yksi niistä hyödyllisistä hankkeista, joiden tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka.
Charles Hoskinson, Massachusetts Institute of Technologyn (MIT) akateemikko, oli mukana perustamassa Cardanoa. Hanketta eivät johtaneet ainoastaan insinöörit ja koodarit, vaan myös akateemikot. Hoskinson erosi aiemmin Ethereumin tekijäryhmästä.
Cardano-projektin perustivat vuonna 2015 yksityishenkilöt ja ryhmät, joista tunnetuimpia ovat IOHK (Input-Output Hong Kong), Cardano Foundation sekä Emurgo. Nämä yritykset liittyivät yhteen saavuttaakseen yhteisen tavoitteen: suojella ja edistää Cardano Protocol -protokollaa, kehittää hyödyllisiä teknologioita ja auttaa halukkaita kehittäjiä.
Ratkoo muiden kryptojen ongelmia
Cardanon luoja Charles Hoskinson väittää, että Bitcoin oli liian hidas ja joustamaton, kun taas Ethereum kärsi useista suorituskykyongelmista. Cardanon lohkoketjualusta esiteltiin virallisesti vuonna 2017. Nimellä Cardano on piilotettu merkitys. Nimi Cardano on peräisin italialaisesta matemaatikosta Gerolamo Cardanasta. ADA on nimetty brittiläisen tietojenkäsittelytieteilijän Augusta Adan mukaan, jota pidetään yhtenä ensimmäisistä tietokonekoodaajista.
Cardano on epäilemättä yksi kryptovaluuttojen suuruuksista ja todennäköisesti jo lähivuosina näemme, mitkä kryptovaluutat säilyttävät asemansa, ja minkä valuuttojen arvot laskevat teknologioiden käydessä vanhanaikaisiksi. Kryptovaluuttoihin sijoittamisessa kannattaa aina olla joka tapauksessa varovainen.