Kuinka suoratoistaa Disney + ja tallentaa sisältöä

Suosittu suoratoistopalvelu Disney + tarjoaa pääsyn Disneyn elokuviin, sarjoihin ja sisältöön. Disney +, kuten Netflix, on verkkopalvelu, joka suoratoistaa sisältöä käyttäjilleen.

Voit suoratoistaa sisältöä Disney + -palvelusta moniin erityyppisiin laitteisiin, kuten pöytätietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, PlayStationiin, Xboxiin, iPhoneen, iPadiin, Android-matkapuhelimeen ja taulutietokoneeseen.

Pääset Disney + -palveluun rekisteröimällä tilin osoitteessa disneyplus.com. Jos sinulla ei ole pääsyä osoitteeseen disneyplus.com, se johtuu maantieteellisestä estosta. Voit kiertää tämän maantieteellisen eston asentamalla VPN-palvelun.

Kuinka suoratoistaa Disney + VPN:llä

Jos sinulla ei ole pääsyä Disney + -laitteeseen laitteellasi, suosittelemme, että asennat VPN-ohjelman.

1. Käytä luotettavaa VPN: ää, jolla on palvelin yhdessä maassa, josta Disney + voi suoratoistaa. Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:ää.

2. Lataa ja asenna ExpressVPN laitteeseen, johon haluat suoratoistaa Disney +.

3. Avaa laitteesi ExpressVPN ja muodosta yhteys palvelimeen Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

4. Avaa Disney + selaimesi kautta ja luo tili.

5. Sinulla on nyt pääsy Disney + -palveluun, kunhan VPN-yhteys on aktiivinen.

Kuinka tallentaa sisältöä Disney + -palvelusta

Kun sinulla on pääsy Disney + -palveluun, voit suoratoistaa kaikkia elokuvia ja sarjoja laitteellesi ja katsoa niitä aina, kun olet aktiivinen VPN-yhteydessä. Mutta sinulla on myös mahdollisuus tallentaa suoratoistamasi Disney + -sisältö.

Se vaatii pienen ohjelmiston asennuksen työpöydälle tai kannettavaan tietokoneeseen, jossa on Microsoft Windows. Ohjelma on nimeltään Audials One, ja se on erikoistunut suoratoistettujen elokuvien ja suoratoistetun musiikin nauhoittamiseen verkossa.

Audials Onen avulla voit tallentaa ja ladata suoratoistettuja online-elokuvia ja musiikkia, jotta voit tallentaa sen kiintolevylle myöhempää käyttöä ja toistoa varten – näin et tarvitse aktiivista internet- ja VPN-yhteyttä elokuvien katseluun tai musiikin kuunteluun.

Seuraa Audials One -oppaamme täällä:

  1. Aloita lataamalla Audials One ja asentamalla ohjelma tietokoneellesi.

2. Avaa Audials One tietokoneellasi ja napsauta ”Video Streaming” -painiketta ohjelman vasemmalla puolella.

3. Audials One näyttää nyt kaikki monet suoratoistopalvelut, joista voit tallentaa sisältöä. Napsauta ”Disney +” -painiketta.

4. Käytä seuraavaksi Disney + -tiliäsi joko Google Chrome- tai Firefox-selaimen kautta. Heti kun toistat sisältöä selaimessasi, Audials One tallentaa sen tietokoneellesi.

5. Heti kun tallennus on valmis, video tai musiikki siirretään Audials Onen soittolistaan ​​ja voit vapaasti hävittää elokuvasi ja musiikkisi.

Audials One on loistava ohjelmisto kaikenlaisten elokuvien, sarjojen, musiikin ja muun tyyppisen suoratoistosisällön tallentamiseen tietokoneellesi. Jos haluat lisäominaisuuksia tai tallentaa sisältöä muille tiedostomuodoille, Audials One sisältää myös nämä vaihtoehdot.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme