Kuinka ladata sisältöä Hulusta

Rakastatko erilaisia ohjelmia ja elokuvia? Jos vastauksesi on kyllä, saatat myös haaveilla sisällön lataamisesta tietokoneellesi, tablet-laitteellesi tai älypuhelimellesi, jotta voisit katsella sisältöä offline-tilassa.

Tämä on erityisen etu etenkin, jos edessäsi on pitkä matka. Sisällön lataaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata Audials Movie-sovellus ennen lataamista. Alta löydät oppaan sen lataamiseen.

Kaikki mitä sinun on tiedettävä Audials Movie-sovelluksesta

Audials Movie on sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ladata sisältöä tärkeimmiltä alustoilta ja suoratoistopalveluista, kuten Hulusta. Suoratoistopalvelut harvoin mahdollistavat sisällön korkealaatuisen lataamisen. Audials Movie-palvelun avulla voitkin olla varma, että lataamasi sisöllön laatu on korkea ja voit tallentaa suosikkielokuvasi tai ohjelmasi haluamallasi tavalla.

Kun olet ladannut haluamasi elokuvat tai ohjelmat, voit sen jälkeen käyttää ohjelman katseluun Universal Converter-ohjelmaa, jota voidaan käyttää ladatun elokuvan muuntamiseen useiksi erilaisiksi videoformaateiksi. Formaatti riippuu siitä, mukautetaanko tiedosto älypuhelimeesi, tablet-laitteeseesi vai tietokoneeseesi.

Audials-sovelluksen käytön edut:

• Ohjelma on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat ladata suosikkielokuviaan ja ohjelmiaan tietokoneelle offline-tilassa katselua varten

• Ohjelma on käyttäjäystävällinen ja se jaettu kolmeen, visuaalisesti miellyttävään ja helppokäyttöiseen osioon

• Voit valita elokuvamuodot sen mukaan, lataatko videon tai sovelluksen tietokoneellesi, tablet-laitteellesi vai älypuhelimeesi

Näin teet sen

Ensimmäinen vaihe on ladata ja asentaa Audials Movie, joka on Windows-ohjelmisto. Ohjelma on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

• Tämän jälkeen käynnistä Audials ja siirrt ”Video Streaming” -osioon, jotta voit rekisteröidä Hulun.

• Napsauta Hulu-nappia, kun olet Chrome- tai Firefox-selaimella avaamassasi Audials Movie-sovelluksessa.

• Valitse tämän jälkeen elokuva tai ohjelma, jonka haluat tallentaa ja ladata. Kun napsautat elokuvaa, tallennus alkaa heti, kun toistat videon. On tärkeää, että toistat videon sen alkuperäisessä koossa. Näin voit olla varma, että laatu on sellainen kuin sen pitäisikin olla.

• Prosessin viimeisessä vaiheessa elokuva siirretään automaattisesti Audials-soittolistaan. Videon suoratoisto voidaan tallentaa Windows-tietokoneellesi erilaisissa videoelokuvamuodoissa, mukaan lukien MP4, WMV, AVI, ja 3GP.

Voit nyt toistaa videota Audialsin kanssa. Nyt kun olet ladannut sisällön Hulusta, voit katsoa elokuvia ja ohjelmia offline-tilassa.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme