ExpressVPN on suosittu ja laadukas VPN-palvelu

ExpressVPN on suosittu VPN-palvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauttia lukuisten eri sivustojen rajoittamattomasta käyttöoikeudesta. Sen avulla käyttäjä pystyy esimerkiksi katsomaan suosikkiohjelmiaan kotimaastaan käsin ilman suoratoistopalveluiden asettamia maarajoituksia.

ExpressVPN on kätevä palvelu erityisesti ulkomailla ollessa, sillä monet suomalaiset sisällöt on tavallisesti estetty muissa maissa. ExpressVPN-palvelun avulla käyttäjä voi pysyä ajan tasalla kotimaan ilmiöistä ajasta ja paikasta riippumatta. ExpressVPN ei ole kuitenkaan ilmainen vpn, sillä sen kuukausihinnat liikkuvat paketista riippuen noin 12 dollaria kuukaudessa.

Henkilökohtaisten tietojen suojeleminen ExpressVPN:n avulla

ExpressVPN tarjoaa turvallisen internetin käytön, sillä se auttaa käyttäjää suojaamaan henkilökohtaisia tietoja verkkoa käyttäessä. Internetissä liikkuu edelleen valitettavan paljon vaarallisia hakkereita, joiden tavoitteena on kalastella käyttäjien henkilökohtaisia tietoja ja käyttää niitä vilpillisiin tarkoituksiin.

Turvallinen toiminta liittyy vahvasti esimerkiksi verkkokauppaostoksiin, koska maksutietojen turvaaminen on silloin erityisen tärkeää, jolloin VPN:n käyttö on oivallinen valinta selustan turvaamisessa.

ExpressVPN-palvelu on suhteellisen suosittu palvelin ja suosion takana piilee esimerkiksi se, että sitä voi käyttää monipuolisesti erilaisilla laitteilla. Se soveltuu sekä tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettiin, selaimeen että reitittimeen ja sitä voi käyttää markkinoiden yleisimmillä alustoilla Windowsista Androidiin ja Linuxista Maciin. Se toimii myös Chromebookissa ja Kindle Firessa.

ExpressVPN on turvallisuutensa lisäksi helppokäyttöinen ja se on vaivaton asentaa, joka vie vain pienen hetken. Sen suosion näkee käyttöluvuissa, sillä ExpressVPN-palvelulla on yli 3000 VPN-palvelinta 160 palvelunsijainnissa ja sijainteja löytyy 94 eri maasta.

ExpressVPN panostaa turvallisuuteen

ExpressVPN omaa erityisen vahvan VPN-salauksen ja sen prioriteettina on asiakkaidensa turvallisuus. ExpressVPN piilottaa käyttäjän IP-osoitteen ja sekoittaa tietoliikenteen muiden netin käyttäjien liikenteeseen, kun nettiselaamista harrastetaan. Se salaa samalla käyttäjän liikenteen jopa käyttäjän tietokoneen sekä sellaisten VPN-palvelinten välillä, jotka on luokiteltu turvallisiksi. Tällä halutaan, että näiden välissä toimivat kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi tietoliikenteeseen. Näitä kolmansia osapuolia ovat muun muassa langattoman nettiyhteyden operaattori ja internetin palveluntarjoaja.

VPN-protokollia on olemassa ExpressVPN-palvelussa lukuisa määrä ja näiden avulla se pystyy salaamaan käyttäjän VPN-palvelinsijainnin ja tietokoneen välisen yhteyden. Käyttäjällä on valittavanaan automaattinen asetus protokollaan, jonka avulla hänen käyttämänsä protokolla valitaan automaattisesti. Automaattinen valinta ilmenee siten, että protokolla on varustettu aina optimaalisella nopeudella ja turvallisuustasolla.

ExpressVPN:n hintalaatusuhde kohdillaan

ExpressVPN:n valikoimaan kuuluu monipuolisesti erihintaisia pakettiratkaisuja ja sen tarjontaan kuuluu usein myös erikoistarjouksia. Peruspaketin hinta yhden kuukauden tilauksella on 12,95 dollaria kuukaudessa. Tällä hetkellä sen erikoistarjoukseen kuuluu kolme maksutonta käyttökuukautta 12 kuukauden tilaajalle. Jos tilaa paketin 15 kuukaudella, tarjotaan tilaajalle edellä mainitut maksuttomat kuukaudet erikoistarjouksella, jossa asiakas säästää 49 % verrattuna normaalihintaan.

Pakettitarjouksiin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ja löytää itselleen sopivin ratkaisu, mutta kaikki paketit tarjotaan 30 päivän takuulla, jolla saa rahat takaisin. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että valittua pakettia voi kokeilla 30 päivän ajan ilman riskejä ja jos käyttäjä ei ole syystä tai toisesta palveluun tyytyväinen, antaa ExpressVPN rahat takaisin.

ExpressVPN tarjoaa kuitenkin kaiken kaikkiaan asiakkailleen erilaisia paketteja, joilla on erinomainen hintalaatusuhde. Huippuluokan palvelun saa suhteellisen pienellä kuukausimaksulla, joka mahdollistaa turvallisen ja anonyymin nettiselailun, jolla voi ohittaa erilaisia maakohtaisia rajoituksia.

Edullisimpiakin palveluita löytyy markkinoilta, sillä ExpressVPN ei ole alansa matalahintaisin. Hinta ei ole kuitenkaan ainoa tekijä hyvän VPN-palvelimen valinnassa, sillä viisas hankinta keskittyy laatuunkin. Se on siis sellaisen tietokoneen tai muun laitteen käyttäjän valinta, joka haluaa saada ensisijaisesti laatu ja piinkovaa anonymiteettiä.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme