Salaa toimintasi verkossa Avast Secureline VPN –ohjelmiston avulla

Aina, kun teet uuden haun verkossa tai jaat jotain sosiaalisessa mediassa, tietosi tallentuvat datavirtaan, johon hakkerit ja vakoilijat saattavat yrittää päästä käsiksi. Oman datavirran voi kuitenkin suojata erilaisilla ohjelmistoilla, jotka tarjoavat mahdollisuuden VPN-yhteyteen muualla kuin omassa sijainnissasi. Kun datavirtasi kulkee VPN-yhteyden kautta, on ulkopuolisten huomattavasti vaikeampi päästä käsiksi tietoihisi. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan paremmin Avast Secureline VPN –ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin.

Miten Avast Secureline VPN toimii?

Kuten kaikki VPN-ohjelmistot, myös Avast Secureline VPN on suunniteltu suojaamaan tietokoneesi verkkoyhteydet ja tarjoamaan salausta ulkopuolisilta toimijoilta. Se mahdollistaa yksityisen selailun verkossa, eikä kukaan mukaan lukien Internet-palvelun tarjoajasi, vakoilijat, viranomaiset tai hakkerit pääse käsiksi datavirtaasi. Ohjelmisto varmistaa tämän piilottamalla IP-osoitteesi kaikilta ulkopuolisilta ja saat muutenkin saman IP-osoitteen kuin kaikki muut palvelua käyttävät, jolloin omaa IP-osoitettasi on huomattavasti hankalampi saada selville. Jos selaat tietoja, josta et halua muiden tietävän, on hyvä, jos pystyt tekemään sen salattuna.

VPN-yhteys suojaa siis laitettasi myös julkisten WLAN-verkkojen kautta aiheutuvilta kyberhyökkäyksiltä, tai jos vahingossa päädyt vääränlaiselle sivustolla. Suojattuun yhteyteen on huomattavasti vaikeampi päästä käsiksi kuin suojaamattomaan verkkoon.

Lisäksi VPN-yhteyden voi yhdistää melkein mihin tahansa maailman kolkkaan, jolloin voit katsoa sarjoja tai elokuvia, joiden katselu ei ole sallittua sinun maassasi.

Ohjelmistosta joutuu kyllä maksamaan, mutta ilmainen vpn -palvelun voi saada käyttöön viikoksi kokeilua varten.

Miten tämä ohjelmisto on parempi verrokeistaan?

Avast Secureline VPN –ohjelmisto ei tietenkään ole parempi kuin kaikki VPN-palvelut, mutta toisaalta se ainakin pyrkii kehittymään teknologisen kehityksen mukana. Ohjelmiston viimeisin päivitys sisältää muun muassa turvallisen suoratoiston Android televisiolla, jonka avulla voit nauttia suoratoistosta ilman hakkerien haittoja.

Avast Secureline VPN –ohjelmisto on suunniteltu suojaamaan laitettasi monenlaisilta vaaroilta laajalti ja se toimii pankkitason salauksella. Kuten pankkeihinkin, niin VPN-ohjelmistoihin on hyvin vaikea päästä hakkeroimaan, joten käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan siitä, että itse VPN-ohjelmistokaan ei pysty suojaamaan hänen verkkoyhteyttään.

Tämä VPN-ohjelmisto on myös pyrkinyt luomaan mahdollisimman nopean VPN-palvelun riippumatta siitä, mihin maailman kolkkaan päätät laitteesi yhdistää. Näin VPN-yhteys ei hidasta laitteesi toimintaa, vaan voit edelleen käyttää sitä täysin normaalisti.

Millä ohjelmistoilla ja laitteilla se toimii?

Avast Secureline VPN –ohjelmisto toimii sekä PC-laitteilla että Mac-tietokoneilla. Tämä takaa sen, että ohjelmisto toimii juuri sinun laitteesi ohjelmiston mukaan ja suojauskin toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Jos Mac-laitteelle ladataan Windows-laitteelle suunniteltu VPN-ohjelmisto, se ei tule toimimaan tarpeeksi hyvin suojatakseen Mac-laitteen verkkoyhteyttä.

Lisäksi Avast Secureline VPN –ohjelmiston voi ladata myös älypuhelimelleen, jolloin myös mobiilissa verkkosivujen selaaminen ja sosiaalisen median käyttö on mahdollisimman salattua. Moni ei tule edes ajatelleeksi sitä, että myös mobiililaitteet kannattaa suojata hakkereilta ja vakoilijoilta.

Miksi tarvitsisit VPN-yhteyden?

Voi olla, että kuulet VPN-ohjelmistosta ensimmäistä kertaa, etkä oikein usko, että tarvitsisit sellaista. Saatat ehkä ajatella, että tietosi ovat jo muutenkin vuotaneet verkkoon, joten nyt on liian myöhäistä. On kuitenkin tosiasia, että kun suojaat yhteytesi, pystyt elämään paljon yksityisempää elämää verkossa, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi siitä, että työnantajasi pääsisi käsiksi yksityisiin selaustietoihisi, mikä voi vaikuttaa työtilanteeseesi.

Selaa verkossa yksityisesti ja unohda hakkerit

Kun käytät VPN-ohjelmistoa, voit rauhassa selata verkossa ilman, että kukaan seuraisi sinun tekemisiäsi. Voit myös yhdistää VPN-yhteyden minne tahansa maahan, jolloin voit mahdollisesti päästä käsiksi juuri sen maan Netflix-sarjoihin tai elokuviin. Avast Secureline VPN pyrkii myös tekemään verkkoyhteydestäsi mahdollisimman nopean, joten sillä ei ole vaikutusta käyttökokemuksellesi.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme