Avast vpn kokemuksia on hyödyllistä selvittää

Tietokoneen ja älylaitteidenkäyttöön sisältyy edelleen riskejä ja virustorjunta on yhä ajankohtaista ja erittäin tärkeää. VPN-palvelimia on tarjolla nykyään lukuisia, joista Avast on raivannut tietään yksi merkittävimmistä VPN-tarjoajista. Sen kokemuksia kannattaa lukea etukäteen, jotta käyttäjä valitsee itselleen sopivimman VPN-palvelimen.

Avast  on kasvattanut toimintaansa muiden virustorjuntaa tarjoavien yritysten tapaan myös VPN-palveluihin, jotka tarjoavat käyttäjilleen verkkoliikenteen salaamista ja häivyttää myös IP-osoitteen ja sijainnin.

Avastin VPN-palvelu tarjoaa salattua verkkoliikennettä ja palvelukokonaisuuden nimeksi on tullut ”Avast SecureLine VPN”. Tämä uudistus on ilahduttanut erityisesti Avastin aikaisempia uskollisia käyttäjiä, jotka ovat tottuneesti käyttäneet Avastin virustorjuntaan liittyviä ratkaisuja.

Se ei ole ilmainen vpn, mutta hintaluokaltaan varsin kohtuullinen. Kohtuullisesta hinnasta ja hyvästä palvelusta huolimatta sen ominaisuuksiin kannattaa paneutua tarkemmin, jotta käyttäjä pystyy arvioimaan VPN:n sopivuuden omia tarpeitaan varten.

Avast VPN:n hienoimmat ominaisuudet

“Avast SecureLine VPN” -palvelimen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti sen helppokäyttöisyys, koska käyttäjät ovat mieltäneet sen erittäin vaivattomaksi. Se edellyttää periaatteessa ainoastaan palvelun lataamisen, jonka voi tehdä kätevästi Avastin kotisivuilta. Tämä jälkeen asennus käy helposti omalle laitteelle.

Helppokäyttöisyys ilmenee asennuksen jälkeenkin ja toiminnan logiikan sisäistää nopeasti ilman sen suurempia aikaisempia kokemuksia VPN-ohjelmista. Sen avulla voi selkeästi valita haluttu sijainteja ja sijainnit ulottuvat lähes maailman joka ääreen. Avastin VPN-ohjelma on tarjottu suomen kielellä ja sitä pystyy kokeilemaan viikon verran ilmaiseksi. Tällä halutaan vakuuttaa käyttäjää sillä, että se on sopiva ja vastaa tarpeisiin. Ilmaisen kokeilujakson voi aloittaa helposti, eikä siihen vaadita rekisteröitymistä eikä maksukorttia.

Avast VPN kokemuksia verrattuna muihin VPN-palveluihin

VPN-palvelut saattavat vaikuttaa ensisilmäyksellä samoilta: jokainen palvelu pitää sisällään valikoiman, jossa on tuhansia palvelimia lukuisissa eri maissa ja kaikilla on pyrkimys tehdä nettiselailusta yksityisempää.

Avast SecureLine VPN haluaa erottautua kilpailijoistaan virustorjuntaohjelmistolla, joka sisältyy VPN-pakettiin. Avastilla on pitkä kokemus virustorjuntaohjelmistoista, joten sen VPN-palvelu toimii mutkattomasti samaisen tahon virustorjuntaohjelman kanssa. Se tarjotaan kätevällä pakettihinnalla, jolla käyttäjä saa laadukkaan suojauksen sekä hyökkäyksiä että haittaohjelmia ja viruksia vastaan.

Tämän kokonaisuuden lisäksi Avast tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse, mikä on melko harvinaista VPN-palveluiden kohdalla. Asiakaspalvelu on itsessään Avastin yksi vahvuuksista ja palvelua sekä tukea saa puhelimen lisäksi sähköpostilla tai palvelun foorumilla. Se on siis valmiudessa palvelemaan monessa eri paikassa ja se pystyy tarjoamaan parhaassa tapauksessa nopean ja helpon ratkaisun mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Avast VPN kokemuksia – hinnat

Avast tarjoaa VPN-ratkaisuaan kohtuullisella hinnalla ja pienen vertailun jälkeen sen voi todeta olevan jopa edullinenkin. Yksi laite maksaa vuodessa noin 50 euroa ja jos käyttäjä on valmis sitoutumaan palveluun kahdeksi vuodeksi, tulee hinnasta noin 70 euroa. Kuukausihinnat näissä tapauksissa olisi siis kolmesta neljään euroon.

Hinnoissa saattaa kuitenkin olla vaihtelua, sillä edellä olevat summat ovat Avastin mukaan vain tarjouksia. Normaalit hinnat liikkuvat ensimmäisen vuoden kohdalla 60 euron hujakoilla ja kahden vuoden sitoutuminen maksaisin noin 110 euroa. Käyttäjät arvioivat, että tarjoushinnat ovat yleisiä, joten niitä kannattaa metsästää normaalihintojen sijaan.

Hinnat määritellään vain vuositaoslla, joten Avastilla on mahdollisuus kehittää palvelukonseptiaan hinnoittelunsa puolesta siten, että Avast VPN-palvelua voi käyttää kuukausien laskutusjaksoilla. Edellä mainitut hinnat viittaavat vain yhden laitteen käyttöön ja Avastin VPN-ohjelman voi hankkia myös monelle laitteelle, jolloin hinta alenee suhteellisesti yhteen laitteeseen verrattuna. Jos sen ostaa esimerkiksi viittä laitetta varten, muodostuu loppuhinnaksi varsin edullinen.

Avastin VPN-palvelua kannattaa siis harkita, jos verkkoliikenteen suojauksessa arvostaa maltillisia hintoja, erinomaista asiakaspalvelua ja helppokäyttöistä palvelinta.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme