Audials Radio

Tykkäätkö radion kuuntelusta? Oletko musiikkifani? Haluatko nauhoittaa lempiartistiesi tekemää musiikkia suoratoistona nettiradiosta ja tallentaa biisit koneellesi äänitiedostona? Audials Radion avulla avulla voit tallentaa musiikkia henkilökohtaiseen käyttöön MP3-tiedostona PC: lle, älypuhelimelle, tabletille, iPhoneille ja iPadille. Helppoa, hauskaa ja jännittävää.

Mikä Audials Radio sitten oikein on? Audials Radio on radio-ohjelmien ja musiikin suoratoistoon erikoistunut ohjelmisto. Ohjelman avulla pääset käsiki valtavaan lukumäärään erilaisia kanavia ja ohjelmia: Audials Radion avulla voit kuunnella radiota tai musiikkia yli 100 000 asemalta.

Audials Radio tekee biisien, ohjelmien ja elokuvien löytämisen helpommaksi. Kyseessä on ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä lipumaan radio-asemalta toiseen, nauttimaan lempimusiikistaan ja lataamaan musiikkitiedostoja koneelle. Audials Radio on jokaisen musiikkifanin unelma.

Laaja valikoima erilaisia radioasemia ja tyylilajeja

Audials Radio tarjoaa sinulle enimmäismäärän radioasemia ja kaikkia tyylilajeja. Ohjelma sallii sinun tallentavan lempimusiikkiasi 320 kbps verran. Voit hallita useita suosikkiluetteloita ja kontrolloida, missä ja milloin lataan musiikkia ja millaista musiikkia lataat.

Audials Radio on myös varsin organisoitunut ohjelma, joka auttaa sinua tallentamaan musiikkia niin, että tallenteet löytyvät helposti ja nopeasti. Aina, kun tallennat musiikkia koneellesi nettiradiosta, Audials Radio lisää automaattisesti otsikon, kansikuvan ja sanoitukset. Näiden tunnisteiden manuaalinen muuttaminen on mahdollista milloin tahansa.

Haluatko laajentaa musiikkivalikoimaasi ja kuunnella lempimusiikkiasi? Audials Radio auttaa sinua  tallentamaan suosikkikappaleitasi radiosta ja lataamaan kappaleita radioasemilta. Audials Radion avulla käyttäjät kuunnella tiettyjä kappaleita toivelistalta ja ladata ne, kun niitä toistetaan suorana radiosta. Helppoa! Voitkin ladata lempimusiikkiasi ja lempibiisejäsi sadoilta eri radiokanavilta. Kyseessä on ennen näkemätön palvelu, joka helpottaa musiikin ystävien elämää suuresti.

Tallenna biisejä radiosta Audials Radion avulla

Voit kuunnella radioasemaa livenä Audials Radion avulla. Ohjelma jakaa kanavat erilaisiin luokkiin, kuten pop, rock, chillout, jonka perusteella kuuntelijat ja käyttäjät voivat rajata. Voit myös etsiä asemia maittain, ja ohjelma tarjoaakin käyttäjilleen varsin tarkan hakutyökalu, jos käyttäjät haluavat hakea jotain vähän tarkempaa. Käyttäjät voivat siis hakea sekä suomalaisia että ulkomaalaisia radiokanavia. Hauskaa!

Kyseessä on erittäin tehokas ja monipuolinen ohjelma. Radiokanavien mainokset voivat joskus olla varsin ärsyttäviä, mutta mainostenkaan kanssa ei tämän ohjelman kanssa tule ongelmia. Audials on työskennellyt Googlen kanssa varmistaakseen, että soittolistojen kuunteleminen ilman mainoksia on mahdollista. Tämä on myös paljon kätevämpää kuin pelkkien videoiden lataaminen yksitellen tai erillisten YouTube-videoiden katselu.

Mainosten postaminen

Mainosten poistaminen onnistuu varsin helposti ohjelman mainoksenpoiston avulla. Radiotallennin poimii kappaleet tarkasti radiovirrasta – ilman esittäjien tai mainosten osallistumista. Voit myös kohdistaa etsintäsi ja tallennuksohjelman tiettyihin kappaleisiin tai tallentaa ne automaattisesti tallennusajastimen avulla. Lauleskele siis lempibiisiesi mukana samalla, kun latailet niitä Audials Radion avulla koneellesi.

Ladatut tiedostot ovat luonnollisesti äärimmäisen korkealaatuisia. Laatu kärsii etenkin, jos lataus tapahtuu nopeasti. Audial Radion kanssa tätä ongelmaa ei tosin tule, sillä yksi Audial Musicin suosituimmista äänitallennusominaisuuksista on sen nopeutettu lataus- ja tallennustoiminto. Ohjelman tallennustoiminto voi tallentaa musiikkia jopa 15 kertaa nopeammin kuin tavallinen toisto – ilman, että tiedostojen laatu kärsii.

 Äänen muuntamisen nopeus vaikuttaa laatuun, mutta jopa korkeimmalla tarkkuudella Audial Music on paljon nopeampi kuin useimmat muut muuntimet. Pidätkö äänikirjoista? Audials voi ladata ja muuntaa äänikirjoja kymmenen kertaa nopeammin, mikä on hienoa, jos kuuntelet paljon äänikirjoja ja kulutat niitä nopeasti. Äänikirjojen lataamiseen voi mennä joskus pitkiäkin aikoja tiedoston koosta riippuen, joka voi olla varsin turhauttavaa äänikirjojen ystäville.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme