Audials One

Mikä on Audials One? Audials One on multimedian suoratoistoon erikoistunut ohjelmisto, joka mahdollistaa musiikin, TV:n, ja elokuvien suoratoiston. Palvelun avulla voit katsella lempisarjojasi tai kuunnella musiikkia Apple Musicista, Netflixistä, Amazon Prime Video palvelusta, ja Spotifysta. Kyse ei kuitenkaan ole suoratoistopalveluista: kyseessä on ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä tekemään monia erilaisia viihteeseen liittyviä toimintoja.

Voit ohjelman avulla tallentaa videoita koneellesi esimerkiksi pitkää juna- tai automatkaa varten, kun sinulla ei ole pääsyä internetiin. Mikäpäs sen mukavampaa, kuin katsella elokuvia pitkän automatkan aikana? Audials One on uskomattoman kätevä ohjelma, joka tekee biisien, ohjelmien ja elokuvien löytämisen helpommaksi. Audials Onen käyttäminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin erillisen sovelluksen käyttäminen.

Tallenna suosikkibiisejäsi radiosta Audials Onen avulla

Audials Onen tarjoamat toiminnot eivät rajoitu pelkästään elokuvien ja sarjojen suoratoistoon. Myös musiikkifanit ilahtuvat Audials Onen toiminnoista, sillä ohjelman avulla käyttäjät voivat myös ladata ja tallentaa musiikkia radiosta koneelleen. Kappaleet tallentuvat MP3-tiedostoiksi, joita sitten on helppo ja kiva kuunnella myöhemmin uudelleen. Helppoa ja vaivatonta kuin mikä.

Audials One auttaa sinua tallentamaan suosikkikappaleitasi radiosta ja lataamaan lempiartistiesi kappaleita radioasemilta. Voit ladata lempimusiikkiasi ja lempibiisejäsi sadoilta eri radiokanavilta. Audials One voi kuunnella tiettyjä kappaleita toivelistalta ja ladata ne, kun niitä soitetaan suorana. Audials One tarjoaa nerokkaan tavan musiikkikokoelmasi laajentamiseen ja musiikkiin tutustumiseen.

Haluatko kuunnella radioaseman lähetystä livenä? Tämäkin onnistuu Audials One-ohjelman avulla. Ohjelma jakaa kanavat erilaisiin luokkiin, kuten pop, rock, ja chillout. Kuuntelijat voivat sitten ladata ohjelman luomien kategorioiden perusteella musiikkia ja tiedostoja.

Voit myös etsiä radioasemia maittain, ja ohjelma tarjoaakin käyttäjilleen varsin tarkan hakutyökalu, jos käyttäjät haluavat hakea jotain vähän tarkempaa. Käyttäjät voivat siis hakea sekä suomalaisia että ulkomaalaisia radiokanavia.

Mainosten poistaminen

Mainokset ovat usein harmittava riesa, oli kyse sitten elokuvien, videoiden ja sarjojen suoratoistoxta, tai musiikin kuuntelusta. Mainokset häiritsevät taide-elämystä tai jopa pahimmassa tapauksessa katkaisevat sen lyhyeen. Käyttäjien ei tarvitse huolehtiä turhauttavista mainoksista Audials One-palvelun kanssa, sillä mitä mainoksiin tulee, jos asema toistaa mainoksen ennen toiston aloittamista, Audials One varoittaa siitai sanalla ’Mainokset’.

Ohjelman avulla voit myös kuunnella kokonaisia ​​soittolistoja ilman häiritseviä mainoksia. Audials onkin työskennellyt Googlen kanssa varmistaakseen, että soittolistojen kuunteleminen ilman mainoksia on mahdollista. Audials Onen käyttäminen onkin paljon kätevämpää kuin pelkkien videoiden lataaminen yksitellen tai erillisten YouTube-videoiden katselu.

Tuo sisältöä mistä tahansa suoratoistopalvelusta

Audials One 2020 voi tuoda sisältöä mistä tahansa tilaamastasi suoratoistopalvelusta. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä kutakin suoratoistopalvelua erikseen. Jos tiedät mitä haluat katsella, kirjoita se vain päähakupalkkiin. ja Audials One 2020 löytää ja yhdistää tulokset kaikista.

Tietysti valtavan määrän sisällön lataaminen tarkoittaa, että mediakirjasto voi helposti päästä käsistä, mutta onneksi Audials 2020 tarjoaa erinomaisen automaattisen koodauksen ja lisää puuttuvat metatiedot automaattisesti aina kun mahdollista.

Audials One on myös varsin organisoitunut ohjelma, joka auttaa sinua tallentamaan elokuvia, videoita ja musiikkia niin, että tallenteet löytyvät helposti. Aina, kun tallennat tiedoston koneellesi, ohjelma lisää tiedostoon otsikon, nimen ja muita hyödyllisiä tietoja.

Audials One on jokaisen elokuva- ja musiikkifanin unelma. Olitpa sitten musiikkifani tai vaikkapa elokuvien innokas katselija, Audials One auttaa sinua lataamaan musiikkia, tallentamaan video- ja elokuvatiedostoja, ja laajentamaan video- ja musiikkikokoelmaasi nopeasti ja vaivattomasti ja ilman, että ladattujen tiedostojen laatu kärsii. Audials One tekee biisien, ohjelmien ja elokuvien löytämisen vaivattomaksi ja helpoksi.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme