Audials Movie

Audials Movie on jännittävä ohjelma, jonka avulla voit tallentaa suojattuja ja suojaamattomia videoita, kopioida DVD-levyjä, ja muuntaa videotiedostoja tietokoneelle, älypuhelimelle ja tabletille. Voit tallentaa videoita laillisesti.

Audials Movie on kykenevä tallentamaan HD-elokuvia tilausvideopalveluista, videoleikkeitä verkkosivustoilta ja TV-sarjoja televisioasemien mediakirjastoista ilman, että videon laatu heikkenee. Ohjelma myös tallentaa videot automaattisesti mihin tahansa haluttuun muotoon PC:lle, älypuhelimille, tableteille ja pelikonsoleille.

Audials Movien optimaaliset tallennustavat

Audials-ohjelmistossa optimaaliset tallennustavat mahdollistavat videoiden tallentamisen eri videoportaaleille. Napsauta vain Audials-ruutua, aloita katsomaan elokuvaa, jonka jälkeen Audials tallentaa sen haluamassasi videomuodossa.

Audials Movie auttaa sinua rakentamaan oman videokirjastosi PC:lle, älypuhelimelle tai tabletille. Ohjelman mukana tulee mediasoitin, jossa on monia erilaisia lisäominaisuuksia. Elokuvasi jäsennetään automaattisesti luokan mukaan. Audials Movie auttaa käyttäjiään organisoimaan video- ja elokuvakirjastoaan nimeämällä elokuvat ja TV-sarjat automaattisesti ja lisäämällä otsikoita, elokuvan kansikuvia, valmistusvuosia, ohjaajien nimiä, tiuottajia, käsikirjoittajia, tunnisteilla otsikolle ja tuotantoyhtiöita.

Tunnisteilla merkityt elokuvat ja videot

Tunnisteella merkityt elokuvat lajitellaan sitten automaattisesti kansioon, jossa on vastaava elokuvalaji. Sen sijaan, että näkisit vain tiedostonimen tai elokuvan nimen, voit nyt selata videokokoelmaasi elokuvan kansikuvan mukaan valitaksesi ja toistaaksesi haluamasi videon.

Muunna videoita ja elokuvia mille tahansa laitteelle. Audials Movie-sovelluksella voit kopioida sekä suojatut että suojaamattomat videotiedostot ja muuttaa ne 85 eri videoformaatiksi. Ohjelman DVD-kopiokoneella voit kopioida ja arkistoida elokuvia.

Tämä tarkoittaa, että jokaisen uuden elokuvan kanssa oma henkilökohtainen videokirjasto laajenee. Voit myös lisätä kansioita suosikki näyttelijöille, ohjaajille tai, jos elokuvassa on enemmän kuin yksi osa, laita kaikki osat yhteen erilliseen kansioon. Voitkin tallentaa ja arkistoida suosikkisarjasi kaikki jaksot ja kaudet Amazon Video- ja Netflix-sovelluksista automaattisesti.

Tallenna alkuperäisiä ohjelmia

Audialsin avulla voit tallentaa automaattisesti alkuperäisiä ohjelmia ja kaikkia muita sarjoja Amazon Instant Video- ja Netflix-suoratoisto-ohjelmista käyttämällä uutta automaattista toistotoimintoa videovirran tallentimessa. Voitkin tallentaa suosikkiohjelmasi helposti ja nopeasti. Ohjelma toimii mainiosti Google Chrome -selaimen kanssa missä tahansa tiedostomuodossa. Voit katsella videoita niin tietokoneen, pelikonsolin, älypuhelimen, kuin tabletinkin kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit  tallentaa kaikki videot ja elokuvat yhdellä klikkauksella.

Millaisia ongelmia sitten voit kohdata? Monet suositut videokirjastot salaavat videovirransa. Tämä tarkoittaa, että suurin osa työkaluista ei pysty tallentamaan tällaisia ​​salattuja videovirtoja.

Audials Movie-sovelluksella voit kuitenkin tallentaa minkä tahansa tyyppisen videon, olipa kyseessä sitten salattu videotiedosto tai ei. Audials tallentaa sekä avoimet että suojatut videot ja elokuvat mistä tahansa lähteestä. Ja, mikä parasta, ohjelma tallentaa ne laillisena ja yksityisenä kopiona.

Kopiosuojaukseen liittyvät ongelmat

Jos ostettuja elokuvia ja videoita ei voida toistaa DRM-kopiosuojauksen tai niiden tiedostomuodon vuoksi, Audials Movie voi auttaa sinua. Audials käyttää PerfectVideo-laatutakuuta, mikä tarkoittaa, että kaikki kopiosuojausongelmat ratkeavat sekunneissa. Voit tallentaa kaikki suojaamattomat MP4-, WMV- tai H.264-tiedostot. Helppoa kuin mikä! Myös suojaamattomat DVD-levyt kopioidaan hetkessä. Audials Movie -sovelluksen laillista tallennustoimintoa käyttämällä voidaan myös kopioida suojattuja DVD-levyjä.

Nauhoitetut elokuvat ja sarjat nimetään automaattisesti ja niitä täydennetään erilaisilla tunnisteilla: tunnisteita voivat olla videon otsikko, tyylilaji, valmistusvuosi, näyttelijät, ohjaaja, käsikirjoittajat, tuottajat, ja alkuperämaa. Voit muuttaa näitä tietoja manuaalisesti milloin tahansa myöhemmin editorin avulla.

Audials Movie muuntaa videon kuin videon, elokuvan kuin elokuvan. Kyseessä on universaali muunnin, joka auttaa sinua katselemaan videoita niin puhelimella, tietokoneella kuin tabletillakin. Ohjelma muuntaa musiikin, äänikirjat, videot ja elokuvat mihin tahansa muotoon – nopeasti ja laadukkaasti.

Suomalaiset arvostelut VPN-palveluista
© Copyright 2024 Ilmainen VPN
Powered by WordPress | Mercury Theme